Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец март.

...
Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец март.
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп за април

Нашият гост-автор Невена Христова от  ни показва нумерологичната си прогноза за месец март. Изчислете персоналната си година, а после вижте какво ви чака в месеца, в който посрещаме пролетта!

Изчисление на персоналната година:

Нашата настава на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната. Изчисляваме я като вземем датата на последния ни рожден ден и съберем всички числа в нея, след което редуцираме до приемане на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, финален рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под осцилация 1 и тя продължава до идващия му рожден ден на 5.11.2020 година

Активните дни са тези, в които е в наш интерес да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на задачите ни ще ни донесе триумф.

При пасивните дни е обратното – най-успешното държание е: първо, да забележим развоя на събитията, а след това да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и търпеливи.

Критичните дни ни предизвестяват да сме по-внимателни, да не подхващаме рисковани, в случай че е допустимо да не планираме значими срещи и събития, както и да сме по-бдителни при дълги пътувания. Те са положителни за лекуване, както и за отвод от токсични привички и връзки.

Активни дни: 1, 5, 6, 10, 14, 15, 19, 23, 24, 25, 28

Пасивни дни: 2, 3, 4, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 26, 27, 29, 30

Критични дни*: 6, 15, 24, 25

*Във връзка с пандемията апелирам всички да са изключително деликатни през сериозните дни. Ако имате опция си останете у дома, а в случай че се постанова да излезете, вземете спомагателни защитни ограничения.

Лична година 1

В твоята персонална година на ново начало ти следва месец на промени и обрати. Ще ти се наложи да вземаш значими решения, които ще повлияят върху живота ти най-малко в идващите 9 месеца. Пред теб ще се открият нови благоприятни условия и в персонален, и в професионален проект, оползотвори ги оптимално. Дните, в които ще видиш първите резултати от измененията, са 1, 10, 19 и 28 . Бързай постепенно на 9, 18 и 27 .

Лична година 2

В твоята персонална година на такт и компромисност ти следва един спокоен месец, в който основните ти занимания ще се въртят към дома и фамилията. Дори да си ангажиран, отдели качествено време, с цел да общуваш с най-близките си хора, да ги изслушаш и да ги подкрепиш. Месецът е значим, тъй като носи нови отговорности, имаш силите и вярната, с цел да се оправиш по най-хубавия метод. Дните, обещаващи доходи, са 2, 11, 20 и 29 . Месецът не е подобаващ за огромни промени, като изключително основни в това отношение са 8, 17 и 26 .

Лична година 3

В твоята година на другарство ще имаш месец, в който е добре да се обърнеш във вътрешността и да пообщуваш със себе си. Опитай се да заглушиш средата в близост и да чуеш какво се опитваш да си кажеш. Анализирай грешките си и ги в профил. Месецът е подобаващ за всевъзможни образования, само че за значимите решения изчакай идващия. Дните, в които е добре да обърнеш внимание на възприятията си, са 2, 11, 20 и 29 . Най-добре избягвай ненужни контакти, изключително на 5, 14 и 23 .

Лична година 4

В твоята по-трудна и работна година ще имаш месец, в който да се радваш на заслужени доходи и самопризнание от добре свършена. Предстои значим месец в професионално отношение. Ще имаш благоприятни условия за работа, избирай мъдро и не се претоварвай. През годината се предлага да се пази здравето. В материално отношение изключително великодушни ще са 4, 13 и 22 . Дните ти с повече компликации са 5, 14 и 23 .

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР